You are here
Home > Fose septice > De Unde Cumperi Fosa Septica Ieftina Cu Transport Gratuit

De Unde Cumperi Fosa Septica Ieftina Cu Transport Gratuit

Fosa Septica Ieftina cu transport gratuit

O fosa septica ecologica este cea mai comuna metoda de tratare a apei de la canalizare, pentru casele care nu au acces la reteaua publica de canalizare.

Este formata din rezervorul fosei, unde solidele sedimenteaza si sunt descompuse, si un camp de drenaj prin care apa este distribuita in sol si dupa ce a fost tratata cu bioactivatori.

Fosa septica ajuta la descompunerea materiilor solide care ajung la canalizare. Apa care iese din ea, curge usor in sol unde primeste tratamentul final de la bacteriile din sol.

Functionarea corecta a unei fose septice ecologice ajuta la tratarea apei de canalizare pentru a preveni poluarea panzei de apa freatica. O functionare gresita a sistemului este un pericol pentru familia ta si pentru vecini, si poate afecta apa din subteran.

Oferta de fosa septica ieftina cu transport gratuit


Fosa septica ecologica ECO IMO 4Fosa septica ecologica ECO IMO 4

 • transport GRATUIT
 • tva inclus
 • kit de drenaj GRATUIT
 • bioactivatori de intretinere GRATUIT
 • asistenta telefonica pentru alegere
 • asistenta tehnica telefonica pentru montaj

Vezi oferta de pret


Montajul fosei septice

Inainte sa alegi locul de montaj pentru fosa septica, este bine sa verifici solul ca sa vezi daca poate sa absoarba apa, si sa vezi daca ai loc pentru tevile de drenaj. Marimea fosei septice este data de marimea casei si de numarul de persoane care locuiesc in ea. Trebuie sa respecti distante minime fata de constructii si fata de puturi de apa.

Fiind montata ingropat, este necesar un utilaj care sa sape groapa la adancimea necesara sau poti sa o sapi manual. Tevile de intrare si de iesire trebuie pozitionate pentru a rezista timp indelungat si pentru a asigura panta de curgere de 1 – 2%.

Montajul campului de drenaj

Marimea campului de drenaj depinde de mai multi factori cum ar fi dimensiunea fosei septice, tipul solului si capacitatea de absorbtie. Instalatorul te poate ajuta pentru alegerea dimensiunii dorite si pentru montaj.

Mentenanta fosei septice

Dupa ce faci montajul, uite ce ai de facut pentru a mentine fosa septica si campul de drenaj.

De facut

 • Monteaza fosa septica cu un instaltor autorizat sau chiar cu firma de unde ai cumparat fosa septica.
 • Pastreaza libera gura de vizitare pentru fosa (sa nu uiti unde ai ingropat fosa)
 • Verifica fosa septica odata sau de doua ori pe an, si vidanjeaza la 1-3 ani in functie de cum este folosita
 • Pastreaza un istoric al reparatiilor si vidanjarilor pe care le faci
 • Economiseste apa pentru a evita supraincarcarea sistemului. Nu trimite volume mari de apa in fosa pentru ca pot angrena particulele solide in drenaj.
 • Directioneaza alte surse de apa in afara fosei cum ar fi apele pluviale.
 • Nu arunca in toaleta chimicale, diluanti sau alte substante periculoase

De evitat

 • Sa nu intri in fosa septica pentru nici un motiv. Sunt gaze toxice in interior care pot exploda sau pot provoca asfixierea
 • Nu parca sau nu trece cu masina peste fosa
 • Deasupra campului de drenaj sa nu pui suprafete dure cum ar fi pavaj sau ciment. Si radacinile copacilor pot fi periculoase pentru tevi.
 • Sa nu ajunga in fosa septica ulei, grasime, vopsea, sau alte chimicale. Acestea pot sa omoare bacteriile si sa polueze apa din panza freatica.
 • Sa nu folosesti toaleta in loc de cos de gunoi. Nu pune zat de cafea, mucuri de tigara, scutece, servetele sau alte materiale care se descompun greu sau deloc.

Aceasta este recomandarea mea pentru fosa septica ecologica cu transport gratuit. Apeleaza cu incredere la Eco Vera Systems pentru ca sunt o echipa profesionista si au o oferta foarte buna de pret. 

Fosa Septica Ieftina cu transport gratuit

43354 Vizualizari 5 Vizitatori azi

5 thoughts on “De Unde Cumperi Fosa Septica Ieftina Cu Transport Gratuit

 1. Buna ziua. Am o casa, in comuna Gherghesti DB (km 70 pe A1) unde nu exista canalizare si doresc instalarea unei fose. Locuiesc permanent 4 persoane. Sunt interesat de o solutie completa: instalare, conectare la instalatia sanitara a casei (baie+bucatarie), transport si orice alte actiuni necesare.

  Multumesc si astept o oferta.

 2. Buna ziua. Am o casa, in comuna Gheorghieni, jud. Cluj unde nu exista canalizare si doresc instalarea unei fose. Locuiesc permanent 4 persoane. Sunt interesat de o solutie + pret.

 3. Buna ziua me interesează o fosa pt 4.-5pers.ma interesează dacă drenajul pot sa dau direct in pârâu pt că nu am loc dar am un pârâu în capătul curții,?

 4. Buna ziua. Am o casa, in comuna Bodoc, Sat Zalan, jud. Covasna unde nu exista canalizare si doresc instalarea unei fose. Locuiesc permanent 4 persoane. Sunt interesat si de o solutie si pentru apa ploaei + pret.

 5. Buna ziua. Am o casa, in Jud covasna sat Harale unde nu exista canalizare si doresc instalarea unei fose. Locuiesc 4 persoane. Sunt interesat de o solutie completa: instalare, conectare la instalatia a casei transport si orice alte actiuni necesare.

  Multumesc si astept o oferta.

Lasă un răspuns

Top