You are here
Home > Fose septice ecologice > Fose Septice Ecologice de la Eco Vera

Fose Septice Ecologice de la Eco Vera

fosa septica eco vera systems

Pentru persoanele care locuiesc în zone în care nu există conexiune la o reţea de canalizare, fosele septice sunt cea mai bună soluţie pentru respectarea condiţiilor igienico-sanitare şi asigurarea unei atmosfere plăcut mirositoare într-o locuinţă şi în împrejurimile acesteia.

Montarea unei fose septice ecologice (“eco-friendly”) reprezintă soluţia optimă atât pentru confortul celor care locuiesc, dar şi pentru protejarea mediului înconjurător.

Ce este o fosă septică “eco-friendly”?

Fosele septice ecologice sunt soluţia viitorului utilizată în prezent. Un astfel de dispozitiv este compus dintr-o cameră de sedimentare şi o cameră de fermentare (ambele de tip bazin).

Prin acţiunea bioactivatorilor de origine biologică (microorganimse nepatogene), materiile solide sunt descompuse, transformându-se într-un nămol, în timp ce apa uzată devine nepoluantă pentru solul de care va fi absorbită.

Care sunt avantajele unei fose septice eco?

Fosele eco sunt un produs care contribuie la protejarea mediului înconjurător. În afara acestui avantaj major pentru mediu, iată care sunt şi celelalte beneficii oferite utilizatorului:

  • Este un dispozitiv care respectă normele ingienico-sanitare;
  • Este ideală pentru zonele lipsite de reţelele de canalizare şi pentru zonele izolate;
  • Prezenţa bioactivatorilor asigură un randament maxim de protejare a solului;
  • Asigură un nivel ridicat de economisire (nu este conectată la canalizarea publică, vidanjarea se efectuează după o perioadă foarte îndelungată de întrebuinţare, nu consumă energie electrică, etc.);
  • Spaţiul ocupat este mult mai restrâns, forma sa fiind una compactă;
  • Este confecţionată din materiale care oferă un grad ridicat de siguranţă şi protective împotriva coroziunii;
  • Previne emanaţiile cu miros neplăcut şi permite păstrarea unui nivel ridicat de confort pentru cei din locuinţă;
  • Este foarte rezistentă la variaţiile de temperatură, ceea ce o face ideală pentru montarea în diverse zone (de la munte şi până la mare).

Vezi detalii si pret

Pentru a beneficia din plin de avantajele unei fose septice ecologice este foarte importantă atât etapa de montare a acesteia, cât şi asigurarea mentenanţei corespunzătoare.

Eco Vera este unul dintre cei mai buni furnizori de fose septice şi fose septice ecologice din România, asigurând atât montarea acestor dispozitive, cât şi produsele necesare păstrării foselor în cele mai bune condiţii de utilizare.

Cât de importantă este montarea corectă a unei fose septice IMHOFF?

Fosa septică eco trebuie montată de către personal specializat şi care este autorizat în acest sens. Spre deosebire de fosele septice din beton care pot fie realizate direct de către beneficiar, în cazul foselor eco, montarea de către o companie autorizată este vitală.

Eco Vera Systems este compania care nu doar că asigură furnizarea unei game variate de tipuri de fose septice şi de tip IMHOFF, dar se ocupă şi de instalarea în mod corespunzător a acestora.

Eco Vera efectuează într-o perioadă foarte scurtă de timp montarea unei fose septice ecologice, asigurând monitorizarea întregului process în vedere respectării standardelor de calitate şi sanitare.

De la efectuarea procesului de săpare a spaţiului de amplasare a fosei eco-friendly, a şanţului de drenaj a materialelor de sedimentare, montarea propriu-zisă a fosei septice IMHOFF, asigurarea racordurilor, montarea sistemului de drenaj şi încheierea operaţiunii prin acoperirea fosei şi până la asigurarea în mod gratuit a bioactivatorilor, Eco Vera Systems este garantul că fosa septică ecologică a fost montată şi funcţionează ireproşabil.

Concluzie

O fosă IMHOFF montată corect beneficiază de o durată de viaţă îndelungată, randament maxim în condiţii de utilizare intensă şi asigură utilizatorului maximul de beneficii.

De aceea este esenţial să apelaţi la cei mai buni specialist, aşa cum este compania Eco Vera Systems, care pe lângă calitatea superioară a lucrării îţi oferă şi o mulţime de promoţii şi avantaje pe termen lung.

13298 Vizualizari 1 Vizitatori azi

2 thoughts on “Fose Septice Ecologice de la Eco Vera

Lasă un răspuns

Top